Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Biz Şuhut Atatürk Ortaokulu olarak, okulumuz için belirlenmiş ve okulun merkez odağı olan eğitim-öğretim programını bütün öğrencilerin öğrenmesine katkıda bulunacak şekilde uygulamak, okulumuzu etkili bir okul haline getirerek tüm öğrencilerin bilmeleri ve yapabilmeleri gerekli temel becerilerin öğretilmesini sağlayarak okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak, bütün öğrencilerin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmak, geliştirmek ve kendi kendine öğrenen bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2019-2020 Eğitim öğretim yılı Ortaokullar arası kız öğrenci voleybol turnuvasında birincilik.

Saatler: 8:40 16:00
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: 2019-2020 ORTAOKULLAR ARASI KIZ ÖĞRENCİ VOLEYBOL TURNUVASI (şampiyon)
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2018-2019 TÜBİTAK BİLİM FUARI

WEB - https://suhutataturkort.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL MAH. İNÖNÜ CAD. NO 53 İÇ KAPI NO 1 ŞUHUT / AFYONKARAHİSAR

Adres - İSTİKLAL MAH. İNÖNÜ CAD. NO 53 İÇ KAPI NO 1 ŞUHUT / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Okul ilçe merkezinde olup yaklaşık olarak merkez yürüme mesafesindedir. İl merkezine ulaşım için sürekli araç bulunabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine yaklaşık olarak 30 km uzaklıktadır.